Nederlands
English Deutsch Francais

Eiproducten leverancier

Wulro B.V.: professionele eiproducten leverancier

Wulro B.V. is professionele leverancier van eiproducten in Europa. Wij leveren eiproducten aan diverse branches zoals de vleesindustrie, de ijsindustrie, bakkerijen, destilleerbedrijven en producenten van salades, sauzen en dressing. U weet zelf als geen ander dat u in deze sectoren goede ei-producten nodig heeft om tot een goed eindproduct te kunnen komen. Wulro B.V. is sinds de jaren `80 gespecialiseerd in het produceren van eiproducten. Wij leveren ei producten over heel Europa en gebruiken hiervoor onze eigen, hygiënische transportwagens.

Eiproducten

Wulro B.V. te Weert heeft al jarenlang goede contacten met de beste pluimveehouderijen in het land. Daarom ontvangen wij alleen verse eieren van de beste kwaliteit, iedere dag opnieuw. Deze eieren worden met ons eigen transport opgehaald bij de legbedrijven en vervolgens bij Wulro verwerkt tot ei-producten. Wij bieden o.a. de volgende ei-producten aan:
Gepasteuriseerd heelei;
Gepasteuriseerde dooiers;
Gepasteuriseerde eiwitten;
Eipoeders (heeleipoeder, eigeelpoeder en eiwitpoeder).
Al deze ei producten worden in eigen huis geproduceerd, geanalyseerd en verpakt. Wilt u meer informatie over een van deze producten en wilt u weten wat Wulro B.V. voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 495 579980 of stuur een e-mail naar info@wulro.nl.

Distributie Wulro B.V.

De geografische ligging van Wulro B.V. te Weert zorgt vormt een kruispunt tussen Nederland, België en Duitsland. Het afzetgebied beperkt zich dan ook niet tot Nederland maar omvangt heel Europa. Binnen de sector is Wulro B.V. een van de oudste bedrijven en dit zorgt al jaren voor een vertrouwde en tevreden klantenkring. Wij hopen dat wij u ook kunnen verwelkomen in deze kring. Wilt u meer weten over onze eiproducten, onze werkwijze of heeft u andere vragen? Hierover staan wij u ook altijd graag te woord.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
Interessante pagina's
Kontrolliert durch KAT Lloyd's Register Agro Vet Skal Biocontrole Hallal Quality Control kosher Vlog
© Wulro.nl | Alle rechten voorbehouden.