Nederlands
English Deutsch Francais

Aardappelverwerkende industrie

Wulro B.V. maakt al jaren ei-producten voor de beste afnemers in Nederland en overige landen in Europa. Eén van zijn trouwe afnemers is de aardappelverwerkende industrie. Daarnaast levert Wulro ei-producten aan industriële bakkerijen, distilleer-bedrijven, de vleesindustrie, de ijs-industrie en aan producenten die salades, dressings en sauzen produceren. Bekijk gerust de bedrijfsfilm van Wulro B.V., want Wulro B.V. maakt het ei-productieproces helder voor u!

Wulro B.V. verstaat onder aardappelverwerkende industrieën de bedrijven die zich bezighouden met de productie van aardappel-producten. Voorbeelden van producten zijn frites, aardappelkrokketten en andere aardappelverwerkende producten. Op de bedrijfsfilm ziet u het hele productie-proces; van de ei-productie tot aan de levering aan de bedrijven. Wulro B.V. verzorgt het gehele proces voor u.
Heeft u een bedrijf, dat valt binnen de aardappelverwerkende industrie? Neem dan snel contact op met de service van Wulro B.V., zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de productie en levering van al uw ei-producten. Bovendien levert Wulro B.V. ei-producten af op nationaal en internationaal gebied. Onze ei-producten zijn altijd hoogstaand!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.