Deze website is momenteel onder constructie. Hierdoor kan het zijn dat informatievoorziening, afbeeldingen en eventueel andere informatie nog onvolledig of incorrect is. Er wordt hard gewerkt om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Onze excuses voor enig ongemak. Vragen? Neem contact op via info@wulro.nl.Lees meer...

Nederlands
English Deutsch Francais

Aardappelverwerkende industrie

Wulro B.V. maakt al jaren ei-producten voor de beste afnemers in Nederland en overige landen in Europa. Eén van zijn trouwe afnemers is de aardappelverwerkende industrie. Daarnaast levert Wulro ei-producten aan industriële bakkerijen, distilleer-bedrijven, de vleesindustrie, de ijs-industrie en aan producenten die salades, dressings en sauzen produceren. Bekijk gerust de bedrijfsfilm van Wulro B.V., want Wulro B.V. maakt het ei-productieproces helder voor u!

Wulro B.V. verstaat onder aardappelverwerkende industrieën de bedrijven die zich bezighouden met de productie van aardappel-producten. Voorbeelden van producten zijn frites, aardappelkrokketten en andere aardappelverwerkende producten. Op de bedrijfsfilm ziet u het hele productie-proces; van de ei-productie tot aan de levering aan de bedrijven. Wulro B.V. verzorgt het gehele proces voor u.
Heeft u een bedrijf, dat valt binnen de aardappelverwerkende industrie? Neem dan snel contact op met de service van Wulro B.V., zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de productie en levering van al uw ei-producten. Bovendien levert Wulro B.V. ei-producten af op nationaal en internationaal gebied. Onze ei-producten zijn altijd hoogstaand!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.