Nederlands
English Deutsch Francais

Transport

Vanaf de oprichting in 1884 heeft eierhandel Wulro B.V. zeer goede relaties met pluimveehouders
opgebouwd en onderhouden. Deze ervaringen resulteerden uiteindelijk in een bedrijf dat het gehele traject eierhandel zelf beheerst. Wulro B.V. haalt de eieren op bij pluimveehouders met eigen transport. Dankzij de afhaling in eigen beheer kan het bedrijf de aanlevering van ultra verse grondstoffen garanderen.

Wulro levert eiproducten met gekoelde vrachtwagens en/of tankwagens aan klanten in heel Europa. De reiniging van het wagenpark vindt plaats in eigen beheer, met behulp van een Cleaning In Place (CIP). Deze reiniging is geautomatiseerd en is via het besturingsprogramma geheel te volgen, zodat de temperatuur, dosering van reinigingsproducten en spoeltijden altijd worden bewaakt en registreerd. Voor de transport van ei-producten maakt Wulro B.V. naast het eigen transport ook gebruik van een externe transporteurs, die voldoen aan de hygiënecode voor transport, opslag en distributie.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.