Nederlands
English Deutsch Francais

Vleesindustrie

Wulro B.V. is één van de grootste ei-producenten in Nederland en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij leveren ei-producten aan meerdere industrieën en verzorgen het productie-proces tot in de puntjes. Eén van deze belangrijke afnemers is de vleesindustrie. Daarnaast levert Wulro B.V. producten aan industriële bakkerijen, distilleer bedrijven, de aardappelverwerkende industrie, de vleesindustrie, de ijs-industrie en aan producenten die salades, dressings en sauzen produceren.

Eén van de grootste afnemers van Wulro B.V. is de vleesindustrie. In de vleesindustrie maakt men namelijk veel gebruik van ei-producten; men spuit eiwitten in het vlees, zodat de mensen extra voedingsstoffen binnenkrijgen. Op de site van Wulro B.V. vindt u een bedrijfsfilm, waarin wij het gehele productie-proces tot aan de levering aan u tonen. Wulro wil een goede band met de klant en op deze manier ziet u precies hoe ons bedrijf te werk gaat; duidelijkheid is fijn voor iedereen!

Heeft u een bedrijf in de vleesindustrie en bent u op zoek naar hoogstaande ei-producten? Bij Wulro B.V. bent u op het juiste adres. Wij verzorgen het gehele ei-productie proces en leveren onze ei-producten bij uw vleesbedrijf af. Woont u buiten Nederland? Wulro B.V. heeft eigen transport en is daardoor in staat producten te leveren in heel Europa. Bekijk snel onze site voor de mogelijkheden!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.