Nederlands
English Deutsch Francais

In de media

Wulro / DEPS in De Limburger (16-03-17)Wulro Deps logo

Dutch Egg Powder Solutions (DEPS), onderdeel van Wulro, gaat de markt in Azië veroveren met hun eiwitpoeder. Het bedrijf richt zijn pijlen op de food branche in onder andere Thailand, Taiwan, Japan, Vietnam en Zuid-Korea. De vraag naar eiwitpoeder is hier gigantisch groot, omdat er in deze landen op grote schaal vleesproducten en bijvoorbeeld surimi worden geproduceerd met eiwitpoeder als belangrijk ingrediënt.

In Westerse landen is hoofdzakelijk behoefte aan eidooierproducten vanwege de culinaire tradities. Hierdoor ontstaat een overschot aan eiwitproducten. Dit restproduct wordt door DEPS verwerkt tot poeder en geëxporteerd naar landen waar juist behoefte is aan eiwitpoeder. Het is dus een duurzame oplossing.

Moederbedrijf Wulro is reeds een gevestigde naam in de eierbranche. Wekelijks verwerkt het bedrijf zo`n 30 miljoen eieren van pluimveehouders uit de regio en verwerkt deze tot diverse eiproducten, bijvoorbeeld eiwitten, eidooiers en vloeibaar ei. Deze worden vervolgens voornamelijk geleverd aan voedingsindustrie, waar er onder andere dressings, vleesproducten, gebak en likeurs van worden gemaakt.

Lees het artikel op De Limburger >>

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.