Nederlands
English Deutsch Francais

In de media

Wulro Food Group in Familiebedrijf in beeld

Wulro Food Group eieren & eiproducten. Een oeroud familiebedrijf (sinds 1884) waar de vijfde generatie al staat te trappelen. De familie Wulms is erin geslaagd om dit bedrijf door de jaren heen steeds inventief aan te passen aan de tijd en aan de markt. De huidige directie van de broers Leon en Marcel Wulms bouwden er in 2015 zelfs nog en fabriek bij: DEPS, gespecialiseerd in eipoeder. Over de hele wereld, want de eiermarkt is steeds meer een internationale aangelegenheid.

Lees de volledige uitgave op Familiebedijf in Beeld >>

 

Wulro / DEPS in De LimburgerWulro Deps logo

Dutch Egg Powder Solutions (DEPS), onderdeel van Wulro, gaat de markt in Azië veroveren met hun eiwitpoeder. Het bedrijf richt zijn pijlen op de food branche in onder andere Thailand, Taiwan, Japan, Vietnam en Zuid-Korea. De vraag naar eiwitpoeder is hier gigantisch groot, omdat er in deze landen op grote schaal vleesproducten en bijvoorbeeld surimi worden geproduceerd met eiwitpoeder als belangrijk ingrediënt.

In Westerse landen is hoofdzakelijk behoefte aan eidooierproducten vanwege de culinaire tradities. Hierdoor ontstaat een overschot aan eiwitproducten. Dit restproduct wordt door DEPS verwerkt tot poeder en geëxporteerd naar landen waar juist behoefte is aan eiwitpoeder. Het is dus een duurzame oplossing.

Moederbedrijf Wulro is reeds een gevestigde naam in de eierbranche. Wekelijks verwerkt het bedrijf zo`n 30 miljoen eieren van pluimveehouders uit de regio en verwerkt deze tot diverse eiproducten, bijvoorbeeld eiwitten, eidooiers en vloeibaar ei. Deze worden vervolgens voornamelijk geleverd aan voedingsindustrie, waar er onder andere dressings, vleesproducten, gebak en likeurs van worden gemaakt.

Lees het artikel op De Limburger >>

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.