Nederlands
English Deutsch Francais

Bedrijfsrondleiding

Wulro B.V. schept graag duidelijkheid bij zijn klanten en heeft daarom een bedrijfsfilm ontworpen. Op deze manier kunt u precies zien hoe het ei-productieproces bij Wulro B.V. in zijn werk gaat. In de film zijn alle productiefases van de ei-productie verwerkt en ziet u hoe Wulro B.V. de producten uiteindelijk bij de klant aflevert. Wulro B.V. heeft het gehele ei-productieproces in eigen hand en beschikt ook over eigen transport. Bekijk de bedrijfsfilm van Wulro B.V. en zie hoe wij werken!

Met  de bedrijfsfilm spelen wij in op de vier belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf: kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en efficiency. Wij houden de goede uitstraling van ons bedrijf niet beperkt tot onze producten, maar we brengen dit gevoel ook over naar de klant. Wulro B.V. heeft oog voor detail en staat niet voor niets bekend om haar kwalitatieve ei-producten. Bovendien willen wij altijd een afspraak met onze klant, zodat wij optimaal kunnen inspelen op uw wensen en eisen.

Heeft u interesse in Wulro B.V. en wilt u graag weten hoe ons bedrijf in werking treedt? Bekijk dan snel onze bedrijfsfilm, die u meeneemt van de ei-productie tot aan de levering van onze producten!

2017
© wulro.nl | All rights reserved.