Nederlands
English Deutsch Francais

Vacatures

Wulro maakt deel uit van de Wulms Egg Group. Binnen Wulms Egg Group zijn wij altijd op zoek naar talent.

Wulro is een zelfstandig familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van eiproducten op de Europese markt. Een groot aantal bedrijven kent het bedrijf Wulro als een betrouwbare producent van hoogwaardige eiproducten. Wulro levert onder meer aan industriële bakkerijen, distilleerbedrijven, aardappelverwerkende industrie, vleesindustrie, ijsindustrie en aan producenten van salades, dressings en sauzen. Dankzij flexibele instelling en stipte levering van een kwalitatief gespecialiseerd eiproduct heeft Eiproducten Wulro B.V. tevreden klanten in heel Europa.

Hieronder vindt u een overzicht van de vacatures die momenteel vacant zijn:

Wulms Egg Group 
- Administratief medewerker 24-32 uur per week
- HR medewerker| 24-32 uur per week


Wulro
- Operator (pasteurisatie)
- Storingsmonteur / technische dienst

Staat jouw vacature er niet tussen maar heb je wel talent? Stuur dan een open sollicitatie naar:

personeel@wulro.nl
t.a.v. Peter Keijser
Recruiter 

Informatie m.b.t. privacy
Indien je solliciteert op een functie bij Wulms Egg Group zal je CV worden doorgestuurd naar de betrokken personen in de werving- en selectie procedure. Referenties worden enkel met je toestemming opgevraagd. Indien er geen verdere actie voortvloeit uit je sollicitatie zullen je gegevens naar aanleiding van je sollicitatie binnen 4 weken worden verwijderd.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.