Nederlands
English Deutsch Francais

Vloeibaar eiwit

Eiwit maakt koekjes, deeg, mousses en andere voedingsmiddelen luchtiger. Eiwit halffabricaat wordt dan ook veel gebruikt in de voedselbewerkingsindustrie. Bakkerijen maken veel gebruik van dit ei halffabricaat, maar ook de vlees- en visverwerkingsindustrie gebruikt eiwit, bijvoorbeeld voor het paneren van producten. Eiwit halffabricaat bevat uitsluitend eiwit en dus geen eigeel. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, wordt er bij Wulro B.V. secuur volgens richtlijnen gewerkt.

Richtlijnen voor kwaliteit

Wulro is gecertificeerd door de Nederlandse controle autoriteit eieren (NCEA). De eieren, die worden gebruikt voor eiwit halffabricaat en andere eiproducten, voldoen dus aan de gestelde eisen. Zo weet u dat uw eiproducten altijd vers zijn. De NCEA-certificaten van Wulro garanderen ook dat de eiproducten op hygiënische wijze geproduceerd zijn. Daarnaast werken wij bij Wulro volgens strenge procedurevoorschriften van de Instituut kwaliteitscontrole eieren (I.K.A). Eiwit halffabricaat afkomstig van Wulro B.V. is dus altijd gegarandeerd vers en van de hoogste kwaliteit.

Soorten eiwit halffabricaat

Als wij het eiwit halffabricaat maken, kunnen wij het indien gewenst nog verder bewerken om bijvoorbeeld de houdbaarheid te verlengen. We bieden de volgende mogelijkheden voor uw eiwit halffabricaat:

  • vloeibaar, zonder toevoegingen en niet gepasteuriseerd
  • vloeibaar, zonder toevoegingen en gepasteuriseerd

Als we eiwit pasteuriseren, wordt dit kort verhit. Hierdoor blijft het eiwit langer houdbaar. Naast de houdbaarheid verlengen, is pasteuriseren ook nodig voor eieren die rauw in producten worden verwerkt. Pasteurisatie doodt door de verhitting namelijk eventuele bacteriën in de eieren.

Levering

Wulro B.V. kan eiwit halffabricaat leveren in verpakkingen van 10 kilogram, maar voor grote afnemers is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze tankwagens met een inhoud tot 25 ton. Indien gewenst, kunnen we uw ei halffabricaat ook voor u invriezen en het diepgevroren aan u leveren. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Schroom niet en neem contact met ons op!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.