Nederlands
English Deutsch Francais

Gepasteuriseerd ei

Wulro gespecialiseerd in gepasteuriseerd ei en eigeel

Eieren worden over heel de wereld veelvuldig in recepten gebruikt. Eihandelaren zijn dan ook noodzakelijk om de industrie draaiende te houden. Eieren fabrieken kunnen verschillende eiproducten produceren en in grote hoeveelheden aan bedrijven leveren. Vooral bedrijven binnen de voedingsindustrie maken veel gebruik van diverse eiproducten zoals gepasteuriseerd ei of eigeel. Deze verschillende eiproducten zijn verkrijgbaar bij Wulro. Dit bedrijf is een bekende eierenfabriek in Nederland en ver daarbuiten. Door de stipte levering en de hoge kwaliteit van de eiproducten zijn klanten door heel Europa erg tevreden. Doordat Wulro zijn eigen vervoer verzorgd van het halen van eieren bij de veehouders tot het leveren van eiproducten bij de bedrijven verloopt de levering steeds zeer zorgvuldig. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Wat is gepasteuriseerde ei en eigeel?

Wulro produceert en vervoert niet enkel en alleen eiproducten, maar ook gepasteuriseerde eieren of eigelen.  Gepasteuriseerd wil zeggen dat de eieren verhit worden tot een bepaalde temperatuur om de meeste bacteriën te doden. Dit proces kan toegepast worden op hele eieren, maar ook op het eigeel alleen. Dit wordt binnen onze onderneming wel gezien als 2 productgroepen. Onder deze productgroepen vindt u dan ook nog variaties. Zo kunnen deze 2 producten verkregen worden met suiker, zout of zonder toevoegingen. Het percentage suiker of zout kunt u bovendien ook nog eens zelf kiezen. Neem contact op met Wulro om de percentages in gepasteuriseerde eigeel af te spreken. Indien u dat wenst kan Wulro de  gepasteuriseerd ei producten ook diepgevroren aanleveren. Wij luisteren naar uw behoeften, bij ons bent u niet zomaar een nummertje.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.