Nederlands
English Deutsch Francais

Eierhandel Wulro B.V. en Eiproducten Wulro B.V.

Wulro B.V. is een zelfstandig familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking en verkoop van eiproducten op de Europese markt. De eiproducten industrie is de laatste jaren sterk geconsolideerd, waarbij het aantal eiverwerkingsbedrijven gereduceerd is van 23 naar 6 éénheden. Deze trend is te wijten aan de grootdistributie die zich verenigt en dit zet zich door in de gehele voedingsketen. Wulro B.V. heeft zijn onafhankelijkheid kunnen behouden vanwege een zeer doorgedreven automatisatie, een uitgelezen kwaliteitsstrategie en een grondstof integratie die een vaste aanvoer van eieren garandeert. Dit heeft ertoe geleid dat Wulro huisleverancier is van de belangrijkste voedingsconcerns.

Wulro B.V. levert o.a. aan industriële bakkerijen, distilleerbedrijven, aardappelverwerkende bedrijven, de vlees- en ijs industrie en aan producenten van pasta, dressings en sauzen.

Voor iedere klant met zijn specifieke receptuur wordt maatwerk afgeleverd waarbij just-in-time levering, aangepaste verpakking en producteigenschappen centraal staan.

Wulro B.V. is uw partner voor de levering van eigeel, eiwit en heelei in vloeibaar en poedervorm.

Graag bieden wij U onze eiproducten en diensten aan in een passende offerte.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.