Nederlands
English Deutsch Francais

Mogelijkheden

Wulro heeft vanaf haar oprichting in 1884 tot op heden altijd zeer goede relaties met pluimveehouders opgebouwd en onderhouden. Deze ervaring heeft er in geresulteerd dat Wulro het gehele traject van de eierhandel beheerst. Zo leveren wij eigeel, heelei, eiwit en de vloeibare in zowel vloeibaar als poeder.

 

Duurzame eieren

Onze eieren worden machinaal gesplitst in drie unieke bestandsdelen: Ei halffabricaat, eigeel halffabricaat en eiwit halffabricaat. Elk element heeft zo zijn eigen kwaliteit en functie. Verder werkt Wulro B.V. uitsluitend volgens de strenge procedurevoorschriften van I.K.E. Instituut Kwaliteits controle eieren. Tevens voldoen de eieren en/of eiproducten aan de wettelijke eisen van de Nederlandse Controle autoriteit eieren (NCAE).

 

Uw partner

Wulro is uw partner wanneer het om eieren gaat. Wij leveren de eieren en/of eiproducten zowel gepasteuriseerd en gehomogeniseerd in binnen- en buitenland. Ophalen van eieren bij de pluimveebedrijven gebeurt in eigen beheer, met eigen transport. Hierdoor vindt er altijd een goede controle plaats op de inkomende eieren en bent u te allen tijde verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en flexibele diensten.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.