Nederlands
English Deutsch Francais

Eierhandel Wulro B.V.

Eierhandel Wulro heeft vanaf haar oprichting in 1884 tot op heden altijd zeer goede relaties met pluimveehouders opgebouwd en onderhouden. Deze ervaring heeft er in geresulteerd dat Eierhandel Wulro B.V. het gehele traject van de eierhandel beheerst. Zo leveren wij eigeel, eiwit en de vloeibare en poedervariant van een geheel ei.

 

Duurzame eieren

Onze eieren worden machinaal gesplitst in drie unieke bestandsdelen: Ei halffabricaat, eigeel halffabricaat en eiwit halffabricaat. Elk element heeft zo zijn eigen kwaliteit en functie. Verder werkt Wulro B.V. uitsluitend volgens de strenge procedurevoorschriften van I.K.E. Instituut Kwaliteits controle eieren. Tevens voldoen de eieren en/of eiproducten aan de wettelijke eisen van de Nederlandse Controle autoriteit eieren (NCAE).

 

Uw partner

Wulro B.V. is uw partner wanneer het om eieren gaat. Wij leveren de eieren en/of eiproducten zowel gepasteuriseerd en gehomogeniseerd in binnen- en buitenland. Ophalen van eieren bij de pluimveebedrijven gebeurt in eigen beheer, met eigen transport. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van flexibele diensten.

 

Wenst u meer informatie over de diensten van Wulro B.V.? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.