Nederlands
English Deutsch Francais

Verpakkingsvormen

Wulro B.V. staat bekend om de kwaliteit van zijn gehele ei-productieproces. Vandaar dat ook de afwerking van het product tot een uitstekende kwaliteit behoort. De gepasteuriseerde eind-producten kunnen in verschillende verpakkings-vormen worden afgevuld. U ziet hieronder de diverse mogelijkheden. Bij Wulro B.V. verzorgt men de eiproducten van top tot teen!

10 liter Bag in Box
Wulro B.V. vult Bag-in-Box af op aseptische wijze. Hierdoor verkrijgt het een langere houdbaarheid. Het is een steriele polyethyleen zak in een kartonnen doos. Dit kan met of zonder opdruk

De dozen worden gestapeld op een kunststof pallet. Het etiket is oa. voorzien van productie- en vervaldatum + bijhorende barcode en productinformatie.

 

10 liter Bag in krat
Wulro B.V. vult het eiproduct af op aseptische wijze. Hierdoor wordt een langere houdbaarheid verkregen. Het is een steriele polyethyleen zak in een kunststof krat. Wulro B.V. stapelt de kratten op een kunststof pallet. Iedere zak wordt voorzien van een etiket met gedetailleerde productinformatie.

 

1000 liter RVS container

Wulro B.V. vult het product af na pasteurisatie rechstreeks in een duizend liter RVS-container. Deze zijn voorzien van een uniek nummer zodat een retracering perfect mogelijk is. De container is voorzien van een hersluitbare kraan met afmeting van 2,5" of din 50.

Het reinigen, desinfecteren en steriliseren gebeurd in een wasstraat waarbij iedere stap van het process geregistreerd wordt. Voor het vullen wordt iedere container visueel nagezien alsook worden wekelijks swaps genomen om het resultaat van de reiniging micro-biologisch te controleren.
Afmetingen container: lengte 105 cm, breedte 105 cm, hoogte 165 cm.

 

1000 liter Pallecon Ultra
Wulro B.V. vult het eiproduct aseptisch af na het pasteuriseren in een duizend liter steriele inliner in een Pallecon Ultra Box. De inliner kan afgevuld worden via de hersluitbare vlinderkraan van 2,5 " of din 50 met buitendraad. Ieder palletbox heeft een uniek nummer om de retracering weer te geven.

Na het leeg maken wordt de inliner bij de klant verwijderd bij het restafval en worden de palletboxen geplooid en gestapeld en per 5 stuks klaargezet voor terugname. De palletboxen van Wulro zijn duidelijk gemerkt zoals u kunt zien op de foto.

De palletboxen hebben een grote insoleerwaarde waarbij het eiproduct buiten de koeling nog een tijdje vers blijft.

 


Tankwagen
Wulro bv heeft twee isoterme tankwagens met 25 ton inhoud die gereinigd worden door gecertificeerde tankcleaning bedrijven. Door middel van ATP testen op het spoelwater wordt de kwaliteit van de reiniging getest en kan een onmiddelijke vrijgave plaats vinden.  De tankwagens worden ingezet voor grote levensmiddelen bedrijven die just-in-time aangeleverd moeten worden.  

 

Poeders
Wulro B.V. levert eipoeders in 25 kg Bag in Box verpakking. Het is een polyethyleen blauwe inliner in een kartonnen doos, die voorzien is van een etiket met alle product informatie.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.