Nederlands
English Deutsch Francais

Kwaliteit

Wulro B.V. is een professioneel bedrijf, dat gericht is op de levering van kwalitatieve producten aan zijn klanten. De professionaliteit van Wulro B.V. staat in verbinding met de kwaliteit die het bedrijf levert. Daarom wordt de regelgeving door Wulro B.V. zeer belangrijk geacht en stelt het bedrijf hoge eisen aan de kwaliteit van zijn producten, de hygiëne en het productieproces zelf. 

Wulro B.V. vindt het belangrijk dat er een goede hygiëne heerst in het bedrijf. Dit heeft te maken met het feit dat het bedrijf voedingswaren produceert. De hygiëne moet van topkwaliteit zijn, wil Wulro B.V. de kwaliteit van het voedsel willen waarborgen. De werknemers bij Wulro B.V. dragen lange, witte jassen, hebben een haarnetje en volgen strenge regels. De transporteur voldoet eveneens aan een hygiënecode voor de transport, opslag en distributie van de eiproducten.  

Ten slotte heeft Wulro drie certificaten en staat het bedrijf onder toezicht van het I.K.E. (Instituut Kwaliteits controle eieren) en de NCAE. Door de strenge regelgeving komt de professionaliteit van Wulro B.V. sterker naar voren en dat is positief merkbaar voor onze klant. Neem dus snel een kijkje bij onze diensten en neem gerust contact met ons op als er problemen zijn of u een vraag heeft over het bedrijf of de eieren.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.