Nederlands
English Deutsch Francais

Vloeibaar eigeel

Eigeel halffabricaat wordt veel gebruikt in de voedselindustrie. Zo maken met name fabrikanten van koekjes en andere zoetwaren gebruik van dit product. Hiernaast wordt eigeel halffabricaat ook veel gebruikt in bijvoorbeeld industrieën waar dressings voor salades en andere sauzen worden gemaakt. Eigeel is in veel producten een bindmiddel, maar het fungeert tevens als ingrediënt dat producten een romig karakter geeft. Als u thuis koekjes bakt of mayonaise maakt, dan kunt u zelf de eieren scheiden. In industrieën waar op grote schaal met eigeel wordt gewerkt, is halffabricaat van eigeel wél een noodzakelijk ingrediënt. Voor deze industrieën, maar ook voor supermarkten, is Wulro B.V. leverancier van kwalitatieve ei halffabricaten.

Mogelijkheden voor eidooier halffabricaat

Wulro B.V. is fabrikant van vloeibaar ei, ei halffabricaat en eipoeder. Hiernaast worden bij Wulro eieren verpakt, zonder dat de eieren gebroken en gesplitst of op een andere manier worden verwerkt. Voor al onze producten zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Dat geldt ook voor het eigeel halffabricaat. Dit kan vloeibaar, zonder toevoegingen, worden geleverd. Het kan echter ook verder worden bewerkt, waarbij suiker of zout eraan wordt toegevoegd. Hoeveel zout en suiker aan het ei halffabricaat wordt toegevoegd, bepaalt u als afnemer. Verder kunt u nog kiezen uit gepasteuriseerd halffabricaat en/of gehomogeniseerd halffabricaat. Tot slot kunnen we uw gekozen product diepgevroren leveren als u dit wenst.

U heeft ook keuze uit eigeel halffabricaat van:

  • scharreleieren;
  • vrije uitloop eieren;
  • biologische eieren;
  • en ecologische eieren.

Kwaliteit en hygiëne

Goede kwaliteit en hygiëne staan bij alle werknemers en processen van Wulro B.V. voorop. Wij werken alleen met gecertificeerde, op kwaliteit beoordeelde eieren met een NCEA-keurmerk. Hiernaast werken we volgens hygiënevoorschriften van de Nederlandse controle autoriteit eieren (NCAE) en procedurevoorschriften, overeenkomend met die van het Instituut kwaliteitscontrole eieren (I.K.E.).

Bent u op zoek naar een leverancier voor eigeel halffabricaat of een ander eiproduct? Dan bent u bij Wulro B.V. dus aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.