Nederlands
English Deutsch Francais

IJs-industrie

Bij Wulro B.V. kunt u terecht voor de beste ei-producten, waaronder ei-dooiers. Ei-producten zijn onmisbaar in bepaalde industrieën. Enkele van deze industrieën zijn de ijs-industrie, industriële bakkerijen, distilleer bedrijven, de aardappelverwerkende industrie, de vleesindustrie en producenten van salades, dressings en sauzen. Bekijk gerust de bedrijfsfilm op de site van Wulro B.V., waarop het ei-productieproces staat. De lekkerste ijsjes maakt u met onze ei-producten!

Wulro B.V. levert veel producten aan bij de ijs-industrie, omdat men bij het maken van ijs ei-dooiers nodig heeft. Bovendien koopt men graag een ijsje en al helemaal met lekker weer. Bij Wulro B.V. bent u zeker van kwalitatieve ei-producten, die uw ijs lekkerder laten smaken dan ooit.
Bekijk gerust onze bedrijfsfilm op de site. In deze film ziet u hoe de ei-productie binnen ons bedrijf tot stand komt en hoe wij de producten afleveren bij onze klant. Wulro heeft zijn eigen transport.

Heeft u een bedrijf binnen de ijs-industrie en heeft u kwalitatieve ei-dooiers nodig? Bekijk dan snel onze site en neem contact op met Wulro B.V. Bij ons bent u verzekerd van unieke ei-producten van kwaliteit en u hoeft zich geen zorgen te maken over de levering. Wulro B.V. levert zijn producten op de nationale markt en op de internationale markt. Neem dus snel contact op met Wulro B.V.!

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.