Nederlands
English Deutsch Francais

Eipoeder van Wulro BV

Passie voor eiproducten

Wulro B.V. is sinds de jaren `80 gespecialiseerd in het produceren en verwerken van eiproducten. Één van die eiproducten is eipoeder. Eiproducten zoals vloeibaar ei en eipoeder worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Een goede eiproducten- en eipoederleverancier is dan ook zeer belangrijk. Wulro B.V. is een van de weinige producenten van eiproducten en eipoeder in Europa. Al onze eiproducten, waaronder eipoeder, worden hygiënisch geproduceerd en verpakt. Daarnaast worden de eiproducten door ons eigen transport of door ons geregeld transport bij uw bedrijf afgeleverd. Interesse in onze eipoeder producten? Neem dan contact op voor meer informatie over ons hoog kwalitatieve eipoeder.

Soorten eipoeder

Wulro B.V. levert verschillende soorten eipoeder en vloeibaar ei. Alle eiproducten en eipoeder zijn verkrijgbaar van scharrel-, vrije uitloop, biologische of ecologische eieren. Er zit dus altijd een product tussen dat aan uw wensen en eisen voldoet! Wij leveren verschillende soorten eipoeder, namelijk:

  • Heeleipoeder;
  • Eigeelpoeder;
  • Eiwitpoeder.

Ei in poedervorm biedt diverse voordelen ten opzichte van verse eieren. Enkele voordelen zijn de prijs en het gereduceerde gewicht. Andere voordelen zijn dat ei poeder minder opslagruimte nodig heeft en dat ei poeder niet gekoeld hoeft te worden. Wilt u meer weten over ons ei poeder of over onze andere eiproducten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bedrijfsfilm.

 

Ei poeder, voor wie?

Eipoeder wordt veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie en in bakkerijen. Wulro B.V. levert daarom aan verschillende branches waaronder de vleesindustrie, de ijsindustrie, de aardappelverwerkende industrie en natuurlijk industriële bakkerijen. Bovendien kan heeleipoeder gebruikt worden als voedingssupplement in diervoeding, wat een positieve invloed blijkt te hebben op de weerstand van jonge dieren. Bent u op zoek naar een (nieuwe) eipoeder of eiproducten leverancier? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
© wulro.nl | All rights reserved.