Nederlands
English Deutsch Francais

Vacatures

Eieren & Eiproducten                                               
                        Weert | Holland sinds 1884Eiproducten Wulro B.V. in Weert is een zelfstandig familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van eiproducten op de Europese markt. Een groot aantal bedrijven kent het bedrijf Wulro als een betrouwbare producent van hoogwaardige eiproducten. Wulro levert onder meer aan industriële bakkerijen, distilleerbedrijven, aardappelverwerkende industrie, vleesindustrie, ijsindustrie en aan producenten van salades, dressings en sauzen. Dankzij flexibele instelling en stipte levering van een kwalitatief gespecialiseerd eiproduct heeft Eiproducten Wulro B.V. tevreden klanten in heel Europa. Momenteel is er een hypermodern fabriek gerealiseerd welke onder de naam Dutch Eggs Powder Solutions (DEPS) eiwitpoeder, eigeelpoeder en klantspecifieke eipoederproducten  produceert  en levert.

Voor het nieuwe onderdeel van Wulro Foodgroup: Deps zijn we op zoek naar een:

 

Procesoperator


Je komt te werken in een hypermodern fabriek van Wulro Food Group te Weert, welke recent is gebouwd waar van vloeibare eiproducten door middel van sproeidrogen eipoeders worden gemaakt. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd. Momenteel zijn we  de productiehoeveelheden aan het opschalen waardoor er behoefte is aan een extra operator.
Als procesoperator zal je vanaf binnenkomst van het vloeibare ei tot aan het verlaten van het gedroogde eindproduct verantwoordelijk zijn voor een goed verloop van het proces. Het is een zeer uitdagende functie waar je veel kunt leren en waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken.

Vereisten voor de functie:

 • Minimaal vereist niveau: MBO werk- en denkniveau en ervaring als procesoperator, bij voorkeur in de levensmiddelenindustrie
 • Kennis van HACCP en maatregelen tbv voedselveiligheid en veiligheid.
 • Werkervaring met (administratieve) registrerende handelingen.
 • Werkervaring/kennis met het nemen- en bepalen van productmonsters.
 • Praktische kennis en inzicht om kleine mechanische defecten te kunnen herstellen.
 • Praktische technische kennis van het bedienen van de installaties en de te volgen (BRC) procedures.
 • Energiek, leergierig, doorzetter, flexibel: geen 0800 tot 17.00 uur mentaliteit, zowel zelfstandig als binnen een team kunnen werken, praktisch ingesteld en in staat om in een nog niet volledig gestructureerde werkomgeving te werken.
 • Ervaring en in staat zijn om in onregelmatige diensten te werken (2/3 ploegensysteem)
 • Ervaring met SCADA is een pré!


Werkzaamheden binnen de functie

 • Het zelfstandig uitoefenen c.q. mede sturing geven aan het gehele productieproces.
 • Zorgen voor het tijdig opstarten en navolging van de verschillende processen en het hierbij naleven van de geldende procedures.
 • Dagelijkse afstemming met het aanspreekpunt operators over de benodigde grondstoffen en de te verwerken verkooporders c.q. volumes.
 • Uitvoeren van de (in overleg) opgestelde productieplanning.
 • Zorgdragen voor een dagelijkse correcte reiniging van de gebruikte materialen/machines en zorgen voor orde en netheid van de werkomgeving (inclusief opruimen leeggoed e.d.)
 • Het tijdig signaleren en oplossen van praktische (technische) problemen (bijv. het vastlopen van een machine en wijzigingen in de productie.
 • Het bespreken van de storingen en/of stagnatie in het productieproces met de technische dienst en aanspreekpunt procesoperators en mede uitvoering geven aan de te nemen maatregelen.
 • Het, in overleg met de technische dienst en aanspreekpunt procesoperators, controleren van de machine-instellingen.
 • Het mede uitvoeren van keurings-, meet en beproevingsmiddelen (kalibratie).

    
Wat bieden wij:

 • Werken bij een gezond en dynamisch bedrijf.
 • Een uitdaging om met een relatief klein team procesoperators in een hypermodern fabriek een actieve bijdrage te leveren om dagelijks aan de door onze klanten gestelde kwaliteitseisen te voldoen..
 • Een marktconform salaris volgens de CAO voor de Groothandel in Eieren en Eiproducten en de Eiproductenindustrie.


Algemeen:
Bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Weert..

Interesse?
Heb je interesse, stuur je CV + motivatiebrief naar personeel@wulro.nl of een schriftelijke reactie aan: Eiproducten Wulro BV, Seelenstraat 7, 6004 RL Weert t.a.v. dhr Will Peijnenburg, Hoofd Personeelszaken.

 

***************************************************************************

Allround medewerker technische dienst


Als medewerker technische dienst  ben je mede verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de onderhouds-, storings-, reparatie- en uitbreidingswerkzaamheden van het machinepark. Dit zowel op werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied en zodanig dat de continuïteit van het productieproces wordt gewaarborgd.
Samen met he collega’s zorg je voor alle uitvoerende werkzaamheden aan de machines (preventief-, correctief onderhoud en storingen) en installeert mede technische installaties. Verder zorg je voor een correcte administratie: o.a. het onderhoudsbeheerssysteem, storingsregistratie. De functie wordt in principe uitgevoerd in dagdienst, maar je bent ook bereid  consignatiedienst te draaien. Het naleven binnen het team van procedures, bedrijfsregels, veiligheid-kwaliteit-milieu- voorschriften maakt onderdeel uit van de functie. Ook het werken op een zaterdag vind je vanzelfsprekend in een technische functie.

Profiel
Je hebt een ruime praktische werkervaring met moderne (mechanische) techniek, zoals werktuigbouwkunde en elektrotechniek opgedaan in een soortgelijke functie of als (senior) monteur binnen een technische dienst in de foodsector. Ervaring met tig-lassen is een pré. Je beschikt over een afgeronde technische MBO opleiding (Elektro/WTB/Mechatronica). Je hebt een “hands-on” mentaliteit, bent loyaal en sociaal ingesteld en je communiceert eenduidig, helder en direct en weet de juiste prioriteiten te stellen in een dynamische werkomgeving. In je optreden ben je integer, besluitvaardig, resultaatgericht en je hebt enige ervaring met het realiseren van teamprestaties. Je voelt je thuis in een ambitieuze, nuchtere, no-nonsense werkomgeving. Je beheerst minimaal de Nederlandse taal in woord en geschrift en een redelijke kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. Je bent woonachtig in de regio.

Aanbod
Je komt te werken in een groeiende, financieel gezonde, informele en professionele werkomgeving. Wulro B.V. bied je door de diversiteit aan werkzaamheden een  afwisselende, brede functie-invulling met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Motivatiebrief en CV sturen naar: personeel@wulro.nl of een schriftelijke reactie aan: Eiproducten Wulro B.V., Seelenstraat 7, 6004 RL Weert t.a.v. Will Peijnenburg, Hoofd Personeelszaken.

Dutch Egg Powder Solutions B.V. - DEPS In 2015 richtte Wulro een gloednieuwe state of the art eipoederfabriek op die hoogwaardige kwaliteit eipoeder produceert. Lees hier meer
Interessante pagina's
Kontrolliert durch KAT Lloyd's Register Agro Vet Skal Biocontrole Hallal Quality Control kosher Vlog
© Wulro.nl | Alle rechten voorbehouden.